Woest seizoen!
14/09/16

We hebben een topseizoen achter de rug. Op 24 september spelen wij de laatste voorstelling van het jaar, in Halle bij CC 't Vondel. Nog 1x Leaving Normal. En dan kijken we zeer tevreden terug!

Wij beleefden een mooie zomer met Leaving Normal. We speelden op super leuke festivals in Nederland en België. We zaten uren in de bus, op weg Sibiu in Roemenië. Of naar Frankrijk; naar Amiens en Aurillac, met de Préalables daarvoor. Tijdens de Aurillac tour maakten we 12 verschillende voorstellingen in slechts 2 weken tijd, in maar liefst 8 verschillende dorpjes en stadjes! Veel dank voor de hartelijke medewerking van alle lieve mensen in de dorpjes en nog veel meer dank aan onze harde werkers a.k.a. top performers!

Naast Leaving Normal, was het ook de zomer van een nieuwe creatie. Een eerste versie van Lucky Shots werd vol enthousiasme onthaald tijdens Spoffin in Amersfoort! We hebben een ondersperiode achter de rug van drie weken, met een groep nieuwe, veelbelovende meiden. In het najaar werken we verder en we gaan er van uit dat we Lucky Shots tijdens de volgende festivalzomer zullen lanceren!