Cie. Woest zoekt dansers/acrobaten voor onderzoeksweekend
27/11/15

Cie. Woest organiseert op 12 en 13 december een intensief workshop weekend in Antwerpen. De workshop wordt gegeven door het gezelschap zelf; Paulien Truijen en Manon Avermaete en werken samen met professionele dansers.

Tijdens dit weekend werken we rond het thema ‘gravitatie’. Rond dit thema doet Cie. Woest onderzoek, dat in een later stadium als basis zal dienen voor een nieuwe locatie voorstelling. Het thema vereist kracht en ervaring in partnerwerk. Deze workshop is een ideale manier om elkaar te leren kennen en met een divers publiek het thema onder de loop te nemen.

Voor wie: dansers en acrobaten/circusartiesten met hedendaagse dans ervaring (semi-professionelen en professionelen) met gevorderd niveau.

Wanneer: zaterdag 12 en/of zondag 13 december 2015 te Antwerpen. Er vertrekt zaterdagochtend een busje vanuit Amsterdam naar Antwerpen, meerijden kan! Retour op zondag.

Inschrijven: Stuur een mail naar info@ciewoest.com met vermelding van voornaam, naam, leeftijd, ervaring en/of CV. Je ontvangt meer informatie (locatie, duur en uur) na inschrijving.